Stap voor stap naar de perfecte aanbouw!

01.
Een goed gesprek

Elke constructieve samenwerking start met een goed gesprek. Omdat elke situatie en elk verhaal uniek is, luisteren wij naar uw noden en verwachtingen alvorens een voorstel op maat op te maken. We komen ter plaatse om de mogelijkheden zo goed mogelijk in te schatten.

02.
Geïntegreerd ontwerp

Een eerste schets of grondplan wordt een geïntegreerd ontwerp waarin uw wensen en onze ideeën concreet worden. Afmetingen en indeling krijgen vaste vorm en indien gewenst wordt een voorstelling in 3D uitgewerkt.
Aan de hand hiervan wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt en die lichten we graag persoonlijk toe. Indien gewenst passen we aan waar nodig.

03.
Groen licht

Krijgen we groen licht dan is het tijd voor het echte werk! De plannen worden gefinaliseerd en wij helpen bij de administratieve verplichtingen, vergunningen en eventuele subsidieaanvragen. 

04.
Uitvoering en opvolging

Daarna staan wij in voor de volledige uitvoering en opvolging van de werken. Nadat alle materialen gekozen zijn, worden alle taken ingepland. Wij coördineren en sturen onze vaste ploeg aan tot we u een perfect afgewerkt geheel binnen de voorziene termijn kunnen afleveren.  

Voor u is enkel het beste goed genoeg. Neem contact voor meer info!