Ingelmunster
Ingelmunster
Ingelmunster
ingelmunster

Woonuitbreiding met focus op zorg

Met het aanbouwen en inrichten van een zorgwoning aan uw woning willen we een gepast antwoord geven op de noden en de uitdagingen die de vergrijzing met zich mee brengt. Ouderen leven langer en zijn vaker hulpbehoevend, wat soms voor bekommernissen en moeilijkheden zorgt bij de familie/kinderen.

De ouders in huis nemen in een zogenaamde kangoeroewoning kan een oplossing zijn, maar het inboeten op privacy is voor beide partijen niet evident. Tegelijk is een serviceflat of een plaatsje in een woonzorgcentrum zowel praktisch als financieel voor veel mensen geen volwaardige optie.

Een zorgwoning waarbij de woonentiteiten strikt gescheiden zijn (maar wel één fysiek geheel vormen) verenigt de voordelen van de verschillende mogelijkheden.

Stretch & More heeft de kennis en ervaring in huis om de zorgwoning op maat te ontwerpen en te bouwen voor u en uw zorgbehoevende ouders of familie.

Als zorgtechnologe begeleidt Maxine het ontwerp en de bouw van uw zorgwoning, van advies bij de indeling en inrichting van de woning tot toelichting bij en keuze van de hulpmiddelen. Ook bij de budgettering en het aanvragen van premies en subsidies kan u rekenen op de kennis en hulp van Maxine.

Esthetiek en functionaliteit hand in hand

Wij zorgen er niet alleen voor dat de zorgwoning zo functioneel mogelijk wordt opgebouwd, de stijl en schoonheid ervan is net zo belangrijk. Zowel in ontwerp als in uitvoering garanderen wij een vlekkeloos resultaat.

Een zorgwoning.
Het beste van en voor twee werelden!
Gerust gemoed voor kinderen en ouders
Minder kosten op lange termijn
Sociaal contact verzekerd
Behoud van privacy
Gemak voor beide partijen (boodschappen, opvang van (klein)kinderen,…)
Winst in tijd en kosten door het vermijden van heen-en-weer rijden
Tastbare en duurzame investering
Ingelmunster
De unieke combinatie van ervaring, kennis en vakmanschap maakt Stretch & More tot een gegeerd partner voor aanbouw en zorgwoningen.